hi, ik ben Edje!

Na jarenlang op motorvakantie te gaan met aanhangwagens en een paar akkefietjes te hebben beleefd ben ik beginnen nadenken over een beter, veiliger, makkelijker en goedkoper soort transport om de motoren ter plaatse te krijgen zodat er op de bestemming volop kan genoten worden.

Velen zullen nu denken “waarom met transport, dit is geen motorvakantie”. Wel niet iedereen heeft 4+ weken vakantie, rijdt graag 1000km snelweg alvorens op bestemming te zijn, vertrekt niet graag in de regen, heeft geen motor waar je niet gebroken afkomt na 1000km of we worden allemaal wel een dagje ouder en maken het ons gewoon makkelijker. 

Na een tijdje gebrainstormd te hebben denk ik een oplossing gevonden te hebben om meerdere motoren samen te vervoeren. Om op vakantie te gaan, een nieuwe motor op te halen, maar spijtig genoeg ook motoren op te pikken welke in panne staan of dergelijke.

Jaarlijks gaan we zelf op motorvakantie, hier in België vertrekken met 6 motors op vervoer is niet altijd even makkelijk of simpel. In sommige gevallen moeten er 2 aanhangwagens gehuurd worden zoals bij ons het geval was. Dan hoort er ook iemand bij te zijn met een rijbewijs BE. 

Hierdoor is MOTOVAN ontstaan! 

Intussen zijn er ook reeds honderden motors veilig aan huis gebracht door Motovan voor zowel particulieren als handelaars.

onze klanten