welkom in onze showroom

In 2022, hebben we een kleine toonzaal geopend.. hier staan voorbeelden hoe moto’s bij Motovan bevestigd en vervoerd worden.
Je kan er langskomen om eens te piepen, drinken en zelfs een pijltje gooien. Wil je eens samen komen met een groep bikers? Geen probleem,laat ons op tijd iets weten en de koffie zal klaar staan.
 
Ook al worden er ook moto’s verkocht blijft MOTORTRANSPORT & TAKELDIENST onze prioriteit zowel als VERHUUR VAN MOTORTRANSPORT EN KEURING VAN MOTORS.
 
Andreas zijn bekende B52 polish is alsook bij ons verkrijgbaar aan dezelfde prijsjes van hemzelf , indien we bij je in de buurt moeten zijn kan dit zelf tot aan de deur gebracht worden. 
 
Heb je een nieuw motorpak nodig maar je hebt andere maten welke niet zo vlug verkrijgbaar zijn in de winkel hebben we ook contacten om lederen pakken te maken op maat, je eigen kleurtjes, sponsors of tekst , dit alles aan scherpe prijzen en goede kwaliteit.

Voor al deze vragen mag je gerust eens binnenspringen of bellen naar 0497.142.628.

 
 
 

showroom

verkoop

Geen tijd om je motor zelf te verkopen? Motovan heeft jarenlange ervaring en staat in voor de verkoop van uw motor.

Voorkeuring voor verkoop

Vanaf 01/01/2023 is er keuring voor verkoop van tweedehands motoren. Ben je niet zeker dan kunnen wij deze voorkeuren.

advies

Zit je met vragen over de aankoop of herstelling van je motor? Bij Motovan ben je meer dan een nummer en advies op maat! Wij werken met meerdere garages met hun eigen capaciteiten.

locatie showroom

Boterlaarbaan 132, 2100 Antwerpen